Header image  

~Växa till~

 
line decor
  Mission
line decor
 
 
 
 

 
 
MISSION

Från ord till handling. Lite slitet kanske, men det är precis vad vi gör: vi utgår från mål och idéer och jobbar nära kunder och målgrupper för att nå så konkreta resultat som möjligt. Vi kan producera orden också…!

”Tillit är en viktig sak, stavas lika fram som bak” Vi har jobbat tillsammans under fem år, i huvudsak inom ett EU-finansierat utvecklingsprojekt för landsbygden i Västernorrland. Känner varandras kunnande och erfarenheter utan och innan och vet att vi fungerar tillsammans. Vi tror på samverkan i alla lägen.

frökapslarProblem är till för att lösas. Det blir ingen utveckling, vi kommer inte på något nytt om det inte finns ett problem eller en uppgift i botten att lösa. Vart är vi på väg och vilka steg tar vi på vägen? Projekt och processer är livsrummet för Augeri Resurs.

Man måste VÅGA för att VÄXA. Som människa, som företagare, som bygd, som nätverk eller som gemenskap. Våga släppa taget en liten aning för att släppa in den nya tanken, den nya medarbetaren, den nya tjänsten som gör att något händer.

En strategisk partner. Vi inom Augeri Resurs vill ge dig/er en samtalspartner och utförare av små och stora projekt och uppdrag. Vi kan göra skillnad.